Expocom - ontwerp, internet en multimedia

Expocom, om uw organisatie
opvallend en herkenbaar in de
schijnwerpers te zetten...

 

Grafisch ontwerp en drukwerk

Samen leggen wij graag een rode loper richting uw klanten. Met meer "traditionele" uitingen als folders, brochures, posters en periodieke publicaties richten wij de boodschap als scherpe pijlen op uw publiek. Met veel aandacht voor een pakkende inhoud en een professioneel oog voor drukwerk en grafisch vakmanschap!

Erg effectief zijn de gecombineerde promotieprojecten waarbij papier en beeldscherm elkaar aanvullen. Met opvallende, compacte en in oplage beperkte uitgaven kunt u snel inspelen op actuele ontwikkelingen en blijft ook uw papieren presentatie vers!

Naast folders, posters en groot-formaat (kleuren)prints, leveren wij belettering in alle soorten en maten.

Exposities en standbouw

Expocom is een ideale partner op het gebied van visuele presentaties. Presenteert uw bedrijf of organisatie zich op beurzen of (jaar)markten of bent u van plan dit te doen? Naast innovatieve stand- en expositieontwerpen verzorgen wij de totale realisatie en invulling van uw presentatie. Van achterwand tot touchscreen kiosk, van presentatiebalie tot verlichting.

Wij leveren tevens eenvoudig en snel op te zetten presentatiewanden en presentatiebalies op diverse (standaard)formaten. Deze worden voorzien van een full-color bedrukking in uw huisstijl en/of projectvormgeving. In ons assortiment vindt u verder o.a. spandoeken, beletteringen, vloerreclame en grootformaat kleurenprints.

Als u denkt aan een creatieve(re) invulling van uw presentatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beloven u naast een opvallende en unieke vormgeving een spraakmakend concept!

 

Expocom Imagepack

expocom webpack

Beelden voor media en presentaties

Goed beeldmateriaal voor uw promotie en publicaties nodig? Expocom helpt u snel op weg met de ImagePacks; een op maat gemaakte serie foto's van uw bedrijf, product(en) of evenementen.

Advies

reclame-advies, consultancy en communicatie-advies

Concept

innovatieve idee‘n voor effectieve reclame

Design

ontwerp, vormgeving en grafische restyling, webdesign en ontwerp

Internet

bedrijfs- en/of campagne-gerichte websites en web-applicaties

Multimedia

Virtual Tours, CD-ROMS, DVD en animaties en multimedia-installaties

Drukwerk

brochures, posters en promotiematerialen

Belettering

auto- en gevelbelettering en groot-formaat prints

Exposities

Standbouw, promowagons en multimedia-installaties