Expocom - ontwerp, internet en multimedia

Expocom, om uw organisatie
opvallend en herkenbaar in de
schijnwerpers te zetten...

 

Het Expocom netwerk

Het Expocom netwerk is een samenwerking van gespecialiseerde media- en IT bedrijven. Door de bundeling van krachten en mogelijkheden bieden wij u een breed scala aan diensten en producten om uw organisatie opvallend en herkenbaar in de schijnwerpers te zetten.

In het netwerk vindt u creatieven, producenten en technici welke door jarenlange ervaring perfect op elkaar ingespeeld zijn. Kortom: een beproefde werkwijze en gegarandeerd resultaat.

Expocom, Totaalpromotie

Het begrip Totaalpromotie staat voor een heldere visie op publiciteit. Het gebruik maken van diverse media en publiciteitsvormen lijkt natuurlijk en voor de hand liggend. Het evenwicht en de verdeling van informatie wordt hierbij echter vaak uit het oog verloren. Expocom helpt u bij het opbouwen van evenwichtige reclame en streeft naar een optimale effectiviteit van de ingezette middelen.

Duidelijk en betrouwbaar

De unieke manier van werken van het Expocom netwerk staat garant voor een snelle (gratis!) inventarisatie. Al zeer snel kunt u vervolgens kennis maken met onze mogelijkheden tot promotie van uw bedrijf, product of organisatie.

Onze duidelijke "no cure, no pay" instelling uit zich o.a. in de kostenloze intake en volledig vrijblijvende projectvoorstellen met zeer heldere prijsopgaven. Nooit onprettige verrassingen achteraf dus.

Bent u ook toe aan een verfrissende benadering van reclame en promotie? Moet het nu eens niet alleen mooi maar ook effectief zijn? Schroom dan niet en bel of mail ons voor een kennismaking. Naast een verdere uitleg van de projectmatige manier van werken van onze kant staat het u dan vrij ons eens stevig "door te zagen"!

 

Expocom network

 

G.R.Dalenoort

De Gast 62
9801 AG Zuidhorn
+31-(0)6-54248237
www.grdalenoort.nl

Expocom network

 

Magicmind Productions

Hoofdweg 65
9939 PC Tjuchem
+31-(0)6-46114793
www.magicmind.nl

Expocom network

 

Mech.cx

Noorderbinnensingel 61
9712 XG Groningen
+31-(0)6-41385685
www.mech.cx

Partners

 

Partners en samenwerking

Naast de voortreffelijke basis, werkt Expocom samen met diverse bedrijven en free-lancers op het gebied van video, 3D, media, print, techniek en product-realisatie.

Advies

reclame-advies, consultancy en communicatie-advies

Concept

innovatieve idee‘n voor effectieve reclame

Design

ontwerp, vormgeving en grafische restyling, webdesign en ontwerp

Internet

bedrijfs- en/of campagne-gerichte websites en web-applicaties

Multimedia

Virtual Tours, CD-ROMS, DVD en animaties en multimedia-installaties

Drukwerk

brochures, posters en promotiematerialen

Belettering

auto- en gevelbelettering en groot-formaat prints

Exposities

Standbouw, promowagons en multimedia-installaties